Åkeriverksamheten fortsätter växa

15/01/2017

Efterfrågan på Drottningholms åkeritjänster fortsätter växa och för att kunna leva upp till våra kunders ökande behov av bodbilar och schaktbilar har vi investerat i ytterligare tre lastbilar.

De nya bodbilarna är miljövänliga och flexibla Volvo FH13 med 460 Euro VI motor utrustade med PK 78tm-kranar med räckvidd på upp till hela 32 meter inklusive jibb. Lyftkapaciteten är från 610 kg till 3 350 kg. De nya bodbilarna från Volvo är bränslesnåla och miljövänliga, samtidigt som de uppvisar hög produktivitet. Säkerheten och körkomforten är av högsta klass, något som vi på Drottningholms värderar högt i vår jakt på den optimala arbetsmiljön för våra anställda. Målet är att en bra förarmiljö skall minska tröttheten och risken för förslitningsskador, och dessutom ökar trafiksäkerheten. Att köregenskaperna är i världsklass tack vare den individuella framhjulsupphängningen gör ju inte saken sämre för våra chaufförer.

Den nya miljövänliga schaktbilen är en Volvo FE med 320 Euro VI motor och en lastkapacitet på hela 15,2 ton. Vår nya schaktbil är flexibel och möjligheten att skräddarsy våra tjänster utifrån våra kunders specifika önskemål är stor. Valet på Volvo FE baseras på att vi sökt bland marknadens mest miljövänliga och bränslesnåla lastbilar (bland annat tack vare den unika I-Shift-växellåda) samtidigt som vi prioriterat hög tillgänglighet och pålitlighet. Våra lastbilar måste alltid rulla för att vi skall leva upp till våra kunders högt ställda krav.

För mer information om våra transport- och åkeritjänster, kontakta vår transportledning på telefon 08-560 320 49.