Fler långgrävare hos Drottningholms

Efterfrågan fortsätter att öka för Drottningholms specialmaskiner och vi har därför utökat vår vagnpark med ytterligare en långgrävare. En helt ny Hyundai 300 LC-9A med nästan 20 meters räckvidd och 15 meters grävdjup är vårt senaste inköp.

Vår nya långgrävare är en hypermodern och miljövänlig maskin med bland annat ett nytt innovativt hydraulisk system som gör denna grävmaskin extra snabb, smidig och lätt att kontrollera. Det nya patenterade hydraulsystemet har automatisk bom vs svängprioritet, automatisk effekthöjning för extra kraft och förbättrad arm & bomåterkoppling för högre hastighet och bättre effektivitet.

För oss var det viktigt att tillverkaren haft stort fokus maskinförarens säkerhet när man utvecklat vår nya långgrävare, dels genom en ny stålrörskonstruktion för utökad skyddsnivån och ökad hållbarhet, och dels att alla fönster består av säkerhetsglas, säger Peter Faerden som är VD på drottningholms.

Andra viktiga faktorer vid valet av långgrävare har i detta fall varit den låga bränsleförbrukningen, den låga ljudnivån och den miljövänliga prestandan.

Vi är mycket glada över att våra kunder fortsätter efterfråga de specialtjänster som vi utför med våra långgrävare, säger Peter Faerden. Men vårt senaste tillskott hoppas vi kunna leva upp till ännu fler kunders krav och förväntningar.