Drottningholms Entreprenad är ett expansivt och framgångsrikt entreprenadföretag
som samlat maskiner och kunskap under samma tak. Här är vår story:

Vi är problemlösare

Drottningholms Entreprenad är ett effektivt och kunskapsutvecklande tjänste- och entreprenadföretag som bistår sina kunder med råd och problemlösningar i kombination med de rätta maskinerna och dess förare. Verksamheten bedrivs som helhetslösningar i samverkan och förtroende mellan oss och beställare och vi genererar därmed ett mervärde för alla våra kunder.

Tjänsterna utförs med hjälp av erfaren och kompetent personal, modern maskinell och teknisk utrustning och med en entreprenörsanda som verkar mot vårt mål: Att kontinuerligt förnya, förbättra och effektivisera kundnyttan.

Vår kärnverksamhet

Vår kärnverksamhet består främst i att, så som underleverantör till de stora bygg- och totalentreprenadsbolagen, förse olika projekt med högkvalitativa entreprenadmaskiner och kompetenta förare. Koncernen Drottningholms har sin bas på Ekerö i Stockholm men bedriver sin verksamhet med stor framgång i hela Storstockholm och Mälardalen. I koncernen ingår bolaget Drottningholms Entreprenad AB och Drottningholms Fastighet AB. Koncernen är ett expansivt och framgångsrikt entreprenadföretag som samlat maskiner och kunskap under samma tak. Företaget sätter alltid kunden i fokus och erbjuder en unik kompetens och en oöverträffad service.

Vår affärsidé

Affärsidé är att inom en och samma koncern erbjuda maskintjänster som hjälper kunderna att utföra ett brett utbud av tjänster inom åkeriverksamhet, markarbeten, vatten och avloppsarbeten, sprängning, schakt- och grundarbeten, renhållning, snöröjning och mycket mer. Det är vår stora och kompletta maskinpark i kombination med marknadens skickligaste och mest kompetenta förare som gör oss unik. Maskinparken består av ett stort antal olika entreprenadmaskiner så som hjul och bandgrävmaskiner, hjullastare samt ett stort antal övriga sorters entreprenadmaskiner från 1,5 – 65 ton. Dessutom har bolaget långgrävare och hög/teleskoplyftar.