Träffa vårt unika Team

Det är personalen på Drottningholms som gör skillnaden. Förutom vår kompetenta team på kontoret
har vi ett 40-tal av marknadens bästa chaufförer och förare ute på fältet.

Peter Faerden

Peter Faerden

VD & Ägare

Direktnummer: 08-515 197 06
E-post: peter@drottningholms.se

Peter Faerden är grundare och ägare av Drottningholms Entreprenad. Efter några år som murare startade Peter företaget redan 1987. Fyra år senare ombildades bolaget till ett aktiebolag och satsningen inleddes på allvar. Nu, nästan 30 år senare är Peter mer aktiv än någonsin. Peter utgör själva navet i verksamheten och med sin enkla ledarstil och sin enorma erfarenhet och kompetens är Peter lika omtyckt bland kunderna som hos personalen. Peter är en ledare och inspirationskälla som fortfarande helst av allt hoppar upp i en maskin för att göra lite "riktig" nytta.

Vårt kontorsteam

Direktnummer: 08-560 320 49
E-post: info@drottningholms.se

Kontorsperonalen utgör självklart en viktig del i den löpande verksamheten. Från vårt kontor på Bryggavägen 112 på Ekerö styrs personalen på fältet. Här sitter våra transportledare som har koll på alla maskiner, förare och kunder. Här finns också de som ansvarar för omsorgen på våra maskiner och lastbilar. Bryggavägen är också platsen där administrationen och ekonomin upprätthålls och här sitter vår VD när han inte är ute på fältet. I omedelbar närhet till vårt kontor ligger också vår stora verkstad och servicehall där våra maskiner och fordon underhålls.

Välkommen att höra av dig. Vi har alltid tid för ett samtal eller en träff, oavsett om du är kund, kollega eller om du söker nya utmaningar. Hör av dig med ett mail, ring till oss eller kom förbi vårt kontor på Ekerö. Vi ses!

Camilla Jansson

Camilla Jansson

Ekonomiansvarig

Direktnummer: 08-515 197 08
E-post: camilla@drottningholms.se

Camilla Jansson började på Drottningholms Entreprenad redan under 2006 och innehar nu en nyckelroll som ansvarig för bolagets totala ekonomi och redovisning. Camilla arbetade tidigare på Ekerö Redovisningsbyrå och innan dess på VM-data.

Per Wärnberg

Per Wärnberg

Transportledning

Direktnummer: 08-515 197 07
E-post: perre@drottningholms.se

Per "Perre" Wärnberg har lång erfarenhet i branschen. Perre har jobbat som transportledare hos Drottningholms Entreprenad sedan augusti 2006. Tidigare hade Perre en liknande befattning hos maskinförmedlingsföretaget Arvidson & Olofsson där han jobbade sedan 1994.

Dennis Carlsson

Dennis Carlsson

Transportledning

Direktnummer: 08-515 197 59
E-post: dennis@drottningholms.se

Dennis Carlsson är transportledare på Drottningholms kontor och är en av de som tar hand om den ständigt ökande strömmen av telefonsamtal i takt med att vi växer på marknaden. Dennis kommer senast från Cliffton där han också jobbat som transportledare.

Ulrika Ramlinger

Ulrika Ramlinger

Ekonomi & Administration

Direktnummer: 08-515 197 48
E-post: ulrika@drottningholms.se

Ulrika Ramlinger är vårt senaste tillskott på ekonomiavdelningen. Hon har tidigare jobbat med ekonomi/administration på företaget Smajl Transport samt på Svegro med ansvar för reception, administration och ekonomi. På Drottningholms jobbar Ulrika med administration, in/utbetalningar, reskontra och avräkningar.

Anders Nordlund

Anders Nordlund

Säljare/uthyrning

Direktnummer: 08-515 197 25
E-post: anders.nordlund@drottningholms.se

Anders Nordlund är säljare på Drottningholms samt ansvarig för vår maskinuthyrning. Anders är också koncernens fordonsansvarig. Anders kommer senast från en anställning hos Rivners Ab där han jobbat sedan 1994. Tidigare har Anders jobbat som lastbilschaufför och som transportledare och samordnare.

Niklas Mogren

Niklas Mogren

Verkstadschef

Direktnummer: 08-515 197 58
E-post: niklas.mogren@drottningholms.se

Niklas Mogren är Drottningholms verkstadschef med det övergripande ansvaret för verkstaden och dess anställda. Niklas ser till att Drottningholms maskinpark och fordon håller högsta klass och kvalitet, och att eventuella driftsstopp avhjälps utan fördröjning. Niklas har 15 års erfarenhet som maskinmekaniker.

Lars Lindgren

Lars Lindgren

Service & Verkstad

Direktnummer: 08-515 197 34
E-post: lasse.lindgren@drottningholms.se

Lars Lindgren säkerställer tillsammans med övriga tekniker att Drottningholms stora vagnpark fungerar utan avbräck. Tack vara vår moderna verkstad och våra erfarna servicetekniker håller vi vår maskinpart i bästa skick. Lasse har många års erfarenhet av maskin- och fordonsservice.