Större flexibilitet i maskinparken

Våra kunder ställer allt högre krav på specifika maskiner för att vi skall kunna optimera utförandet och lösa komplexa uppdrag. Som ett led i att kunna möta våra kunders önskemål har vi förstärkt vår maskinpark med ännu en hjullastare.

Denna gång valde vi en multihjullastare från Volvo av modell L90G. Fördelen är maskinens anpassningsförmåga till olika uppdrag och dess stora flexibilitet. Volvo L90G är en kompakthjullastare som ger oss ett många lösningar på kundernas problem eftersom maskinen har så många olika användningsområden.

Vi gillar det mångsidiga hydrauliska redskapsfästet som gör dessa hjullastare till mästare på lastbilslastning, avfallshantering, byggnadsverksamhet, schaktning, markplanering och mycket mer.

Volvo L90G är utrustad med Volvos TP-länksystem som ger hög brytkraft och parallellföring i hela lyftområdet. Det är lösningen för tung utrustning med en perfekt kombination av storlek, kraft och bekvämlighet, och den kan användas tillsammans med stora skopor, pallgafflar och många olika redskap.

Med vår nya hjullastare är vi redo för dina utmaningar. Hör av dig till oss på Drottningholms om du har behov av marknadens modernaste och mest miljövänliga maskiner och de bästa förarna.