Våra tjänster utförs alltid med högsta kvalitet och noggrannhet och våra erbjudanden är
konkurrenskraftiga och uppfyller alltid våra kunders högt ställda krav och förväntningar.

Grävmaskinsarbeten

Med vårt stora utbud av grävmaskiner i olika viktklasser och med hjul eller band i kombination med marknadens mest kompetenta förare kan vi utföra alla typer av grävjobb. Vi är inblandade i merparten av byggprojekten i Storstockholm och Mälardalen oavsett om det gäller byggnation, vägnätet, tunnlar, vatten och värme eller hamnarbeten.

Transporttjänster

Inom affärsområdet åkeri erbjuder vi en utvecklad åkeriverksamhet med egna fordon åt våra kunder. Vi utför alla sorters transporter och med vår kompletta lastbilspark bestående av transportbilar, kranbilar, schaktbilar, grusbilar, bodbilar och lastväxlare kan vi leva upp till våra kunders krav och efterfrågan. Kontakta oss oavsett transport och last.

Höglyft med teleporter

Med ett av Sveriges störta sortiment av teleskop-lyftar och teleportrar utför vi alla typer av höglyftsarbeten. Vår nya och moderna vagnpark bestående av miljövänliga fordon från Merlo har en räckvidd upp till 30 meter. Vi finns på de flesta större byggarbetsplatser i Stockholmsområdet där vår kompetenta personal hjälper bygg-
bolagen med förflyttningar och lyft av alla slag.