Träffa Drottningholms på Mantorp i helgen

Fredag-lördag den 28-29 augusti är det åter dags för Trailer Trucking Festival med Nordic Trophy på Mantorp Park. I Nordic Trophy tävlar över 250 snygga lastbilar från ett tiotal länder i Europa.

I år finns Drottningholms på plats med tre lastbilar. Vi ställer ut tillsammans med Allison Transmission som visar sina senaste växellådor. Drottningholms visar upp två lastväxlare och en lastbil med bakmonterad kran. Du finner oss längst in på mässområdet i monter A36 och A37. Välkommen, vi ser fram mot att träffa dig.

I år firar Trailer 35 år och detta kommer givetvis att prägla årets Trailer Trucking Festival. Festivalen förenar nytta med en stor portion nöje. Utöver Nordic Trophy blir det också stor branschutställning, tävlingar och underhållning av flera olika slag.

Det kommer att finnas tillfälle för provkörning och för den som är sugen på att testa sina färdigheter i att spaka kran arrangeras SM i krankörning. Landets bästa Moffet-förare ska också koras och vinnaren får representera Sverige i Moffet World Championchip på Irland i oktober.

Läs mer genom att klicka här.