Underhåll av hamnar

Drottningholm Entreprenad har under många år varit delaktiga i underhåll, renovering, reparation och nyanläggning av Stockholms hamnar från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder.

Uppdraget kommer från Stockholm Hamnar Entreprenad som väljer Drottningholms inte minst för sin mångsidighet i maskinparken. Vi servar Stockholm Hamnar med två mångsidiga kranbilar och dessutom med gravmaskiner och långgrävare.

Drottningholms har långgrävare med marknadens längsta räckvidd, vilket är perfekt just vid hamnjobb och muddring.

Stockholm Hamnentreprenad AB ingick tidigare i Stockholms Hamn, där man blev ett helägt dotterbolag 1994. Stockholm Hamnentreprenad AB är uppdelat i Kaj- och Sjöunderhåll samt Entreprenad och drivs som ett effektivt servicebolag med flera sjönära uppdragsgivare som har högt ställda krav på kvalitet och kunskap. Med hjälp av samarbetspartners som Drottningholms kan Stockholm Hamnentreprenad erbjuda lösningar där alla yrkesgrupper finns samlade under ett tak, vilket ger en enkel och smidig helhetslösning. Stor erfarenhet gör Stockholm Hamnentreprenad AB till trygg leverantör av sjönära tjänster inom områdena el, sjö, mark, anläggning samt mekanik och stålarbeten.