08-560 320 49 info@drottningholms.se

Johan har varit en del av vårt lag sedan drygt 3 år och arbetar som Transportledare och Administratör.

Hej Johan!

Hur kom du in i branschen?

– Jag tog C-kortet under värnplikten och började därefter köra kranbil i styckegodsbranschen, efter 10 år hamnade jag i en kranbil i entreprenadbranschen istället. En väldigt rolig bransch med otroligt mycket variation på uppdragen. De senaste 3 åren har jag suttit som transportledare här på Drottningholms Entreprenad och här trivs jag mycket bra.

Vad har du för arbetsuppgifter?

– Jag är i botten Transportledare, men jag har fått en lite bredare roll administrativt. Jag jobbar med att säkra kvalitén i vår fakturering och orderhantering etc. samt gör lite statistikfix.

Vad gör du på fritiden?

– Under sommarhalvåret är vi ute så mycket som möjligt med familjens båt, en och annan golfrunda hinner jag gärna också med. På vintern så åker jag utförsskidor med familjen och spelar ishockey i Div. 5 med Norsborgs IF.Vad är det inte alla vet om dig?- Att jag har en gymnasial utbildning inom Barn & Fritid.

Tack för pratstunden Johan!