08-560 320 49 info@drottningholms.se

Uthyrning

Hyr dina entreprenadmaskiner och tillbehör från oss.
Med eller utan förare.

Det är smart att hyra.

Behöver du en maskin för ett specifikt eller tillfälligt uppdrag? Eller kanske ett längre uppdrag? Du vet väl att du kan hyra den från oss? Hör av dig så hjälper vi dig att hitta rätt maskin, rätt förare och rätt utrustning till just dina projekt.

Därför hyr du av oss!

Efterfrågan från bygg- och anläggningsbranschen på att hyra entreprenadmaskiner växer stadigt och det finns många fördelar med att hyra en maskin i stället för att köpa.

Att hyra en entreprenadmaskin är ett snabbt sätt att öka din kapacitet när efterfrågan på dina tjänster ökar bland kunderna. Du blir dessutom mer flexibel eftersom du kan hyra exakt de maskiner och den utrustning som krävs för det specifika jobbet. Om projektet plötsligt avslutas lämnar du bara tillbaka maskinen till oss.

Vem vet, kanske hyr du en stor hjulgrävare med förare från oss och sedan inser att ni behöver ytterligare en mindre grävare för ett annat jobb. Då räcker det om ni hyr maskinen och låter vår förare köra båda maskinerna om förutsättningarna tidsmässigt finns. Hyr du endast en maskin och har en egen förare så går det lika bra.

Vi anpassar oss till din verklighet, helt enkelt.

 

Vårt stora utbud

Hjullastare
Kompaktlastare
Hjulgrävare
Bandgrävare
Minigrävare
Dumprar
Teleskoplastare

Kontakta oss för personlig rådgivning

08-560 320 49

transport@drottningholms.se

Osäker? Vi hjälper dig!

Om du är osäker på vilken typ av fordon du behöver, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med goda råd. Vi hyr alltid ut rätt maskin för varje tillfälle. Med eller utan förare.

  • Hjullastare
  • Kompaktlastare
  • Hjulgrävare
  • Bandgrävare
  • Minigrävare
  • Dumprar
  • Teleskoplastare