08-560 320 49 info@drottningholms.se

LASTBILAR

Vi har lastväxlare, schaktbilar, bodbilar och kranbilar av olika storlekar. Med vårt breda utbud kan vi utföra transporttjänster för kunder i hela Mälardalen, oavsett krav och utmaning.

Våra lastbilar

Kranbilar

När du behöver tillfälliga eller långvariga transporter med kranbil i Stockholm/Mälardalen så löser vi det för dig. Eftersom våra kunder finns inom en rad branscher och har olika behov har vi byggt upp en väldigt mångsidig och välutrustad vagnpark.

Schaktbilar

Med våra schaktbilar transporteras jord, grus, berg samt schaktmassor. Vi har olika typer av ekipage med lastförmåga från ca 12 till 45 ton. Alla har tillstånd för transport av avfall samt farligt avfall.

Bodbilar

Våra bodbilar är de optimala för att lyfta tungt och långt. Fördelen med bodbil är flexibiliteten och att den oftast kan vara snabbt på plats för att göra tunga eller långa lyft, upp eller in på arbetsplatsen. En annan fördel är att chauffören styr kranen med fjärrkontroll. På så sätt får man en extra resurs på arbetsplatsen när det kan behövas.

Lastväxlare

Med en lastväxlare kan vi transportera allt från grus på ett schaktflak och containrar till maskiner och vattentankar med mera. 

För alla behov

Vi utför alla sorters transporter och med vår kompletta lastbilspark bestående av:

  • Kranbilar
  • Schaktbilar
  • Bodbilar
  • Lastväxlare
  • Maskintransporter
  • Diverse släp

Kontakta oss oavsett transport och last.

Ring för mer info:

08-560 320 49

Service, kompetens, kvalitet

Service

Genom vår välunderhållna och pålitliga lastbilspark kan konkurrenskraftiga och anpassade tjänster erbjudas med högsta service i fokus. Vagnparken utökas löpande för att möta kundernas ökande efterfrågan och myndigheternas hårdare miljökrav.

Kompetens

Kompetens i alla led gör att du som kund alltid kan känna dig trygg. Vi vet vad som krävs och ger det där lilla extra. Vi utför allt från riktigt stora uppdrag till mindre.

Kvalitet

Våra tjänster utförs alltid med högsta kvalitet och noggrannhet och våra erbjudanden är
konkurrenskraftiga och uppfyller alltid våra kunders högt ställda krav och förväntningar.