08-560 320 49 info@drottningholms.se

Maskinpark

Maskinparken består av ett stort antal olika entreprenadmaskiner så som hjul och bandgrävmaskiner, hjullastare samt ett stort antal övriga sorters entreprenadmaskiner från 1,5–65 ton. 

Vårt kompletta utbud

Vår moderna och heltäckande maskinpark gör att arbetet blir effektivt och av högsta kvalitet. Rätt maskin för varje arbete ger förutsättningar för att jobben blir utförda både på rätt sätt och till rätt pris. Vår omfattande maskinpark av både hjul- och bandburna maskiner ger oss också styrka och trygghet.

Alla maskiner är miljöanpassade och har full utrustning, som vajerspel, rototilt, bilhammare, sorteringsverk och sorteringsskopor. Maskinparken är fullutrustad på alla sätt och vis.

Vår maskinpark

TELESKOPLASTARE

Våra teleskoplastare med rotor från Merlo efterfrågas på många typer av arbetsplatser. Med över 30 meters lyftkapacitet effektiviserar och underlättar vi för våra uppdragsgivare.

LÅNGGRÄVARE

Drottningholms Entreprenad har en av Sveriges största långgrävare. Med en räckvidd på upp till 24,8 meter kan vi utföra specialuppdrag såväl på land som i vattnet.

DUMPER

Med ett stort antal dumpers i olika storlekar har vi blivit en populär leverantör av maskin med förare för olika typer av uppdrag. De här fordonen är ett måste vid arbeten i innerstaden.

HJULLASTARE

Oavsett om du ska flytta material inne på en byggarbetsplats, i en industri eller lasta ut stora mängder material från exempelvis ett krossverk. Så har vi hjullastaren anpassad just för dina behov.

Osäker? Vi hjälper dig!

Om du är osäker på vilken typ av fordon du behöver, är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med goda råd. Vi hyr alltid ut rätt maskin för varje tillfälle.

Dumprar
Bilhammare
Vajerspel

Rototiltar
Sorteringsverk
Sorteringsskopor

Optimala maskiner, kompetenta förare

Vi menar allvar med vår ambition att kunna erbjuda den optimala maskinen och den mest kompetenta föraren oavsett efterfrågan och ändamål. Därför har vi en av branschens största och mest kompletta sortiment av maskiner. Här ingår fler än 10 teleskoplastare, en höglyftande maskin som når ända upp till 30 meters lyfthöjd. Här erbjuder vi också flera långgrävare, varav en av Sveriges största med en grävradie på hela 24,8 meter.

I vår maskinpark finns också flertalet dumprar och en mängd tillbehör och specialutrustning så som bilhammare, vajerspel, sorteringsverk och sorteringsskopor. I sann Drottningholms-anda är alla våra maskiner av senaste snitt med högsta kvalitet, maximal pålitlighet och som alltid är vi noga med att våra maskiner inte bara uppfyller alla miljökraven utan att de faktiskt är så miljövänliga som det bara går.