08-560 320 49 info@drottningholms.se

Maskinpark

Maskinparken består av ett stort antal olika entreprenadmaskiner så som hjul och bandgrävmaskiner, hjullastare samt ett stort antal övriga sorters entreprenadmaskiner från 1,5–65 ton. 

Vårt kompletta utbud

Vår moderna och heltäckande maskinpark gör att arbetet blir effektivt och av högsta kvalitet. Rätt maskin för varje arbete ger förutsättningar för att jobben blir utförda både på rätt sätt och till rätt pris. Vår omfattande maskinpark av både hjul- och bandburna maskiner ger oss också styrka och trygghet.

Utöver våra egna resurser har vi ett flertal goda samarbetspartners, med vilkas hjälp vi täcker våra kunders samtliga behov. Om du är osäker på vilken typ av maskin/fordon du behöver, är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig med goda råd och hyr alltid ut rätt maskin, med eller utan förare, för varje tillfälle.

Teleskoplastare
Våra teleskoplastare med rotor från Merlo efterfrågas på många typer av arbetsplatser. Med över 30 meters räckvidd effektiviserar och underlättar vi för våra uppdragsgivare.

Långgrävare
Drottningholms Entreprenad har lång och gedigen erfarenhet av arbete med långgrävare. I maskinparken finns en av Sveriges största långgrävare med en räckvidd på upp till 24,8 meter. Vi kan utföra specialuppdrag på land såväl som på vatten.

Dumpers
Vi har ett stort antal hjulburna och bandburna dumpers i varierande storlekar för olika ändamål.

Hjullastare  och kompaktlastare
Oavsett om du ska flytta material inne på en trång byggarbetsplats eller lasta ut stora mängder material från exempelvis ett krossverk, har vi maskinen anpassad just för dina behov.

Vår maskinpark

TELESKOPLASTARE

Våra teleskoplastare med rotor från Merlo efterfrågas på många typer av arbetsplatser. Med över 30 meters lyftkapacitet effektiviserar och underlättar vi för våra uppdragsgivare.

LÅNGGRÄVARE

Drottningholms Entreprenad har lång och gedigen erfarenhet av arbete med långgrävare. I maskinparken finns en av Sveriges största långgrävare med en räckvidd på upp till 24,8 meter. Vi kan utföra specialuppdrag på land såväl som på vatten.

DUMPERS

Vi har ett stort antal hjulburna och bandburna dumpers i varierande storlekar för olika ändamål.

HJULLASTARE & KOMPAKTLASTARE

Ovsett om du ska flytta material inne på en trång byggarbetsplats eller lasta ut stora mängder material från exempelvis ett krossverk, har vi maskinen anpassad just för dina behov.

ELDRIVEN TELESKOPLASTARE

Med enbart eldrift drivs stödbenen, bommen, den tiltbara hytten, all hydraulik för lyft och sväng och maskinens alla övriga el-funktioner. Det är bara vid förflyttning av maskinen som körningen kräver dieseldrift. 

Pumpen och omvandlaren är monterad på maskinens front och bakom öppningsbara luckor.

– Den är jätteskön att köra, inga vibrationer och inget buller. Det känns mycket bättre i kroppen efter en dag när man kört på el än på diesel. Jag är fantastiskt nöjd.

 

Leif Eriksson

Maskinförare

Lastning och lossning? Kanske behöver du en teleskoplastare?

Vi erbjuder allt du behöver för säker lossning, lastning och upplyft av byggmaterial på er arbetsplats. Alltid med rätt utrustning och räckvidd. Vi har tillbehör som exempelvis gafflar, personkorg, materialkorg, kranarm och vinsch till våra teleskoplastare. Då inte teleskoplastaren räcker till har vi även bodbilar med jibb och mobilkranar att tillgå. Vi utför även enklare uppdrag av lastning och lossning. Vi har då ett brett utbud av lastmaskiner att tillgå.

Lastning och lossning är vår hemmaplan.

Kontakta oss idag.