08-560 320 49 info@drottningholms.se

GRÄVMASKINER

Med vår stora maskinpark täcker vi alla typer av arbeten och vi kan därmed leva upp till våra kunders krav och önskemål. I sortimentet kan vi erbjuda såväl band- som hjulgrävare från 1,5 till 65 ton.

I takt med tiden

Alla grävmaskiner är av senaste modell, väl underhållna och med stor pålitlighet. Vi lever upp till de högt ställda miljökraven, också i innerstaden. Våra grävmaskiner kommer från Take Job, Hyundai och Liebherr.

För alla behov

Hos oss finner du rätt grävmaskin, oavsett om du söker en band- eller hjulgrävmaskin.

  • Från 1,5 till 65 ton
  • Samtliga med specialutrustning
  • Vajerspel, rototilt, bilhammare och sorteringsskopor

Ring för mer info:

08-560 320 49

Våra grävmaskiner

Hjulgrävare

Vi har ett mycket stort sortiment av hjulgrävare som körs av erfarna förare med bred kompetens.

Bandgrävare

Med vårt breda urval av bandgrävare täcker vi upp de flesta uppdrag. Våra erfarna och kompetenta förare skapar trygghet i ditt projekt.

Långgrävare

Vi har ett av Sveriges största utbud av långgrävare. Med en räckvidd på upp till 24,8 meter kan vi utföra specialuppdrag såväl på land som i vattnet.

Service

Genom vår välunderhållna och pålitliga lastbilspark kan konkurrenskraftiga och anpassade tjänster erbjudas med högsta service i fokus. Vagnparken utökas löpande för att möta kundernas ökande efterfrågan och myndigheternas hårdare miljökrav.

Kompetens

Kompetens i alla led gör att du som kund alltid kan känna dig trygg. Vi vet vad som krävs och ger det där lilla extra. Vi utför allt från riktigt stora uppdrag till mindre.

Kvalitet

Våra tjänster utförs alltid med högsta kvalitet och noggrannhet och våra erbjudanden är konkurrenskraftiga och uppfyller alltid våra kunders högt ställda krav och förväntningar.