08-560 320 49 info@drottningholms.se

Träffa Nisse Brottman som jobbar i vår verkstad.

Hej Nisse!

Vad gör du om dagarna?

• Jag tar emot olika maskiner i verkstaden och ser över dom. Jag utför löpande service och eventuella reparationer samt löser reservdelarSedan tvättar jag och rekondar maskinerna. En annan viktig arbetsuppgift är att jag åker runt i hela Stockholmsområdet och tankar maskiner som är ute på olika uppdrag. Det är fullt upp.

Hur trivs du på Drottningholms?

• Jag har ett fritt och kul jobb med härliga arbetskompisar. Jag började här för snart ett år sedan och trivs utmärkt.

Vad har du gjort tidigare:

• Jag jobbade på en kemiteknisk fabrik i 35 år som underhållstekniker.

Vad gör du på fritiden?

• Förr sportade jag mycket och spelade bland annat innebandy på elitnivå. Jag spelade även fotboll och volleyboll. Men så pajade jag knät. Nu är det promenader som gäller. Idag umgås jag mycket med mina barnbarn, familj och goda vänner. Vi är också mycket på vårt sommarställe i Färentuna där jag växte upp på en gård.

Vad är det inte alla vet om dig?

• Jag gillar verkligen att laga mat. Gärna från grunden med fina råvaror och låter det ta tid. Jag är exempelvis riktigt duktig på att laga en mustig Boeuf Bourguignon.

Tack för pratstunden Nisse.