08-560 320 49 info@drottningholms.se

Camilla började hos oss på Drottningholms redan 2006 och arbetar som ekonomiansvarig. Camilla är sannolikt den på företaget, som utöver Peter Faerden VD och grundare, kan verksamheten allra bäst.

Hej Camilla!

Vad händer hos dig?

– Just nu är det full fart med att driva implementering av vårt nya affärssystem. Målet är att förenkla och effektivisera för alla parter. Det går enligt plan och vi tar god tid på oss. Vi rullar ut nya funktioner löpande. Just nu är det vår orderhantering som är i fokus. Vår plan är att vi är helt klara till hösten.

Vem eller vilka kommer att märka störst skillnad när ni är klara?

– Vi blir alla berörda på ett positivt sätt. Våra kunder är ju alltid i fokus, såklart, men framför allt vill vi förenkla för våra förare ute på fältet och för oss här inne på kontoret. Vi kommer att få det betydligt enklare med all kommunikation då det blir färre system/appar att använda. Jag tycker verkligen att det är jättekul och spännande.

Vad gör du gärna på fritiden?

– Jag gillar att vara ute, och cyklar både landsväg och mountainbike. Även längdskidor är riktigt kul. Sedan är resor ett stort intresse. Jag brukar åka till lite olika destinationer och har alltid drömt om att få åka till Island. Faktum är att jag var på gång att åka till Island redan 2020. Men då kom ju Corona. Jag hoppas kunna åka nästa år i stället.

Vad är det inte alla vet om dig?

– Jag har genomfört både hel- och halvklassikern. Vad är en hel klassiker?- Utmaningen består av fyra olika discipliner där du ska skida 90/60 km, cykla 315 km, simma 3 km och springa 30 km under en tolvmånadersperiod. Du kan välja mellan olika lopp när det gäller skidorna. Det är Engelbrektsloppet 60 km eller Vasaloppet/Öppet Spår 90 km. Sedan ska du cykla Vätternrundan, simma Vansbrosimningen och springa Lidingöloppet. Så det är många timmars tränande för att orka ta sig i mål.

Wow, bra jobbat Camilla och tack för pratstunden.