08-560 320 49 info@drottningholms.se

Ulrika har varit en viktig medspelare hos oss på Drottningholms sedan 2016.

Hej Ulrika!

Vad gör du på Drottningholms?

– Jag arbetar främst som ekonomiassistent och har även tagit över att leda vårt kvalitetsarbete med våra ISO-certifieringar 9001 och 14 001. Det är riktigt kul och utvecklande. Verktygen man använder sig av är superbra för att utveckla verksamheten tillsammans och kunna behålla sina certifieringar.

Vad har du gjort innan?

– Jag har arbetat med ekonomi i andra företag sedan 2002.Vad är det bästa med att jobba på Drottningholms?- Det är högt i tak och jag blir löpande involverad i nya spännande projekt. Så jag känner att jag utvecklar min kompetens hela tiden.

Vad gör du gärna på fritiden?

– Jag gillar att vara ute i naturen, promenera, cykla och att fixa i trädgården. Sedan brukade jag och min man hyra kajaker tidigare. Nu har vi köpt egna och kommer att paddla en hel del i sommar. En annan motionsform jag gillar är att åka långfärdsskridskor.

Vad är det inte alla vet om dig?

– Jag gillar när det går fort och kör MC. Det är för att tala klartext skitroligt. Idag kör jag en kanariegul BMW 650 landsvägshoj. Tidigare har jag kört HD. Men BMWn är mer bekväm så den passar mig bättre idag.

Tack för pratstunden Ulrika.