08-560 320 49 info@drottningholms.se

Träffa Emil Müllerström Transportledare hos oss på Drottningholms sedan 1 november i fjol.

Hur kan en arbetsdag se ut och hur trivs du?

– Jag tar emot beställningar på jobb och fördelar på våra förare och maskiner. Arbetsdagen ska planläggas på ett effektivt sätt. Sedan gör jag klart orders för fakturering och pysslar med orderhantering i allmänhet. Det blir också mycket samtal i telefon. Jag trivs mycket bra med både arbetsuppgifter och kollegor. Vi är ett bra team.

Vad har du gjort innan?

– Närmast kommer jag från ett jobb som arbetsledare på fastighetsavdelningen på Skistar i Åre. Jag har även kört mycket lastbil tidigare. Ursprungligen kommer jag från en liten by som heter Hajom som ligger mellan Borås och Varberg innan jag flyttade till Åre. Men så träffade jag min flickvän och flyttade till Stockholm i höstas.

Vad gör du gärna på fritiden?

– Jag åker utför och cyklar mountainbike. Faktum är att jag älskar sport och då helst fotboll. Mitt favoritlag är Liverpool.

Vad är det inte alla vet om dig?

– Jag är en stor fan av stand up och då är det ju perfekt att bo i Stockholm som har en stor stand up-scen. Senast var jag och kikade på Niklas Andersson på Rival. Även en annan göteborgare, Peter Apelgren, är en stor favorit.

Tack för pratstunden Emil.