08-560 320 49 info@drottningholms.se

Sedan lite drygt 2 veckor har vi en ny medarbetare på plats. Det är Carolin Cordeus som är Drottningholms nya verksamhetsadministratör.

Hej Carolin!

Vad har du gjort tidigare?

  • Jag kommer närmast från Office Management, där jag arbetade i 15 år som orderadministratör.

Har du hunnit bli varm i kläderna?

  • Inte på långa vägar, men det känns toppen här på Drottningholms. Jag får bra stöttning. Dessutom är jag faktiskt född och uppvuxen här på Ekerö och bor inte så långt ifrån kontoret. Så det känns verkligen som hemma. Mina nya arbetsuppgifter blir också lite bredare, med allt från inköp av arbets- och profilkläder till vidarefakturering.

Vad gör du gärna på fritiden?

  • Jag älskar att spela padel och att hänga med familjen. Jag är gift och har två barn. En kille på 11 och en tjej på 13. Ett annat stort intresse är att läsa. Då gärna biografier. Jag rekommenderar varmt boken ”Ro Utan Åror” skriven av Tv-journalisten Ulla-Carin Lindquist som drabbades av sjukdomen ALS. Även boken om fotbollsspelaren Klas Ingesson är riktigt bra.

Vad är det inte alla vet om dig?

  • Jag är en riktig nörd på True Crime. Jag slukar dokumentärserier om faktiska mord och lyssnar mycket på podden ”Vad blir det för mord”?