08-560 320 49 info@drottningholms.se

Hej Robert!

Vad har du för arbetsuppgifter?

  • Jag kör schaktbil och fraktar allt från grus och makadam till deponimassor. Det är varierande arbetsdagar.

Vad har du gjort innan?

  • Jag har kört lastbil i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag har provat mig fram och kört allt från betongbil till lastväxlare.

Vad har du för hobbys?

  • Jag gillar bilar. Tidigare var det amerikanare. Nu är det japanare som gäller. Just nu håller jag på att lacka om och pimpa en Nissan 350 Z som jag ska tävla med nästa år. Tidigare i år ställde jag ut med en häftig fyrhjulsdriven och högerstyrd Toyota BB på Sveriges största bilutställning i Jönköping. Men den bilen har jag sålt precis.

Hur ser det ut på familjefronten?

  • Jag är skild sedan 10 år och har en 18 årig son som bor hos mig för det mesta. Han är också grymt bilintresserad. Sedan har jag en bonusson på 26 år som, precis som jag,  nyss börjat jobba här på Drottningholms. Han kör grävmaskin. Det känns jättekul.

Vad är det inte alla vet om dig?

  • Jag har tävlat i Enduro. Vem vet jag kanske plockar upp det igen vid tillfälle. Sedan älskar jag att laga mat, att grilla är en favorit.

    Tack för pratstunden Robert och välkommen till oss på Drottningholms!