08-560 320 49 info@drottningholms.se

Träffa Tommy Lind, ny transportledare hos oss på Drottningholms!

Hej Tommy!

Hur känns det?

Närmast kommer jag från ett jobb som chaufför för både schaktbil och kranbil. Det betyder att jag vet hur det är att jobba på fältet. Bra att ha med sig när jag nu arbetar som transportledare inne på kontoret i stället. Jag var sugen på en ny utmaning och har fått en fin introduktion och ett härligt mottagande av mina nya kollegor. Alla är så hjälpsamma och trevliga. Så det känns toppen!

Vad har du för arbetsuppgifter nu?

– Jag är inne på min andra arbetsvecka och börjar komma in i det lite grann. Jag svarar mycket i telefon, fakturerar och skriver orders. En annan viktig uppgift är ju att dirigera så att våra lastbilar och maskiner är på rätt ställe och på rätt tid ute hos våra kunder.

Vad gör du gärna på fritiden?

– Jag älskar insjöfiske. Det är väldigt rogivande och kul. Sedan är jag gärna med familjen och hänger med mina vänner. Jag gillar också matlagning och att vara ute i naturen.

Vad är det inte alla vet om dig?

– Jag tränar Thaiboxning sedan 10 år tillbaka och tävlade tidigare. Nu är det mest för motionens skull och för att det är så kul.

Tack för pratstunden Tommy och välkommen till oss på Drottningholms.