08-560 320 49 info@drottningholms.se

Träffa Emma Daveman 26 år och ny chaufför hos oss på Drottningholms.

Hej Emma!

Vad gör du på dagarna?

  • Just nu kör jag schaktbil och kommer inom kort att gå över till lastväxlare.

Vad är det bästa med jobbet?

  • Jag är väldigt social, älskar att träffa olika människor och det är något jag får göra i denna roll. Det är också väldigt varierande arbetsdagar med olika utmaningar och mycket problemlösning. Jag älskar att köra bil och det finns tid över att lyssna på musik och olika poddar när jag kör.

Vad har du gjort innan och hur kom du på att du skulle ta C-körkort och YKB?

  • Jag har varit mycket i skolans värld på allt från förskola till grundskola. Men kände att jag behövde en ny utmaning. Eftersom jag älskar att köra bil tyckte jag att C-körkort och YKB var en bra entrébiljett till nya möjligheter. 2020 hade jag körkortet i min hand. Jag fick jobb hos ett företag ganska direkt och körde schaktbil. Nu är jag på Drottningholms sedan den 11 april och trivs fantastiskt bra. Vi är ett gott gäng.

Vad gör du gärna på fritiden?

  • Jag är en hästtjej och har en ”pensionär” som jag sköter om och rider så ofta jag kan. Jag gillar också att vara ute i naturen. Då har jag gärna med mig familjens hund, en Cavalier King Charles spaniel, som jag tränar lite med. Att träffa vänner är också kul.

Vad är det inte alla vet om dig?

  • Jag är faktiskt utbildad frisör. Men kände att det inte var något för mig.

Tack för pratstunden Emma och varmt välkommen till oss på Drottningholms Entreprenad.