08-560 320 49 info@drottningholms.se

Hej Rikard!

Du började hos oss den 8 maj. Hur känns det?

Jodå, bara bra. Mina nya kollegor är ett välkomnade gäng och mycket hjälpsamma. Så det känns toppen. Det är alltid kul att prova sina vingar i ett nytt sammanhang.

Vilka utmaningar ser du i din nya roll?

• Jag behöver bygga upp bra relationer med kunder och samarbetspartners och bli ett med företaget. Det är också mycket nytt med vårt logistiksystem Mobilast. Men allt känns tryggt och jag har fin stöttning från mina kollegor.

Vad har du gjort tidigare?

• Jag gick fordonsprogrammet på gymnasiet med inriktning transport. Efter att jag avslutade mina studier har jag arbetat som chaufför i 12 år. Jag har även hoppat in som vice transportledare ibland. Min erfarenhet och bakgrund passar bra i min nya roll här på Drottningholms.

Vad gör du gärna på fritiden?

• Jag har ett stort sportintresse och älskar fotboll och speedway. Mitt fotbollshjärta klappar extra för Hammarby på både dam och herrsidan och inom Speedway. Sedan gillar jag att vara mycket ute i skog och mark också.

Vad är det inte alla vet om dig?

• Jag har ett mycket stort språkintresse och gärna för lite udda språk som persiska, arabiska och polska. Det är jättekul när jag är ute och reser att kunna tala olika språk.

Hur lär du dig?

• Det blir via språkappar som Duolingo och även via språklektioner live via Teams.

Tack för pratstunden Rikard och varmt välkommen till oss på Drottningholms Entreprenad.