08-560 320 49 info@drottningholms.se

Våra tjänster

 

Grävmaskiner

I vårt breda utbud kan vi erbjuda såväl band- som hjulgrävare från 1,5 till 65 ton. Alla maskiner är av senaste modell, väl underhållna och med stor pålitlighet. Vi lever upp till de högt ställda miljökraven, också i innerstaden. Våra grävmaskiner kommer från  Take Job, Hyundai, och Liebherr.

Lastbilar

Våra lastbilar är nya och moderna, och de lever alla upp till de gällande miljökraven. I lastbilsparken ingår lastväxlare, schaktbilar, bodbilar och kranbilar av olika storlekar. Med vårt breda utbud kan vi utföra transporttjänster för kunder i hela Mälardalen, oavsett krav och utmaning.

Maskinpark

Vi har en av branschens största och mest kompletta utbud av specialmaskiner. Här ingår fler än 10 teleportrar, en höglyftande maskin som når ända upp till 30 meters lyfthöjd. Här erbjuder vi också flera långgrävare, varav en av Sveriges största med en grävradie på hela 24,8 meter.

Uthyrning

Behöver du en maskin för ett specifikt eller tillfälligt uppdrag? Du vet väl att du kan hyra den från oss? Hör av dig så hjälper vi dig hitta rätt maskin med rätt utrustning till dina projekt.

Rådgivning & Konsultation

Vi bistår gärna med råd och förslag på problemlösningar. Använd vår kompetens i stort som smått.

Vårt mål: Att kontinuerligt förnya, förbättra och effektivisera kundnyttan.

v

Vår affärsidé

Affärsidé är att inom en och samma koncern erbjuda maskintjänster som hjälper kunderna att utföra ett brett utbud av tjänster inom åkeriverksamhet, markarbeten, vatten och avloppsarbeten, sprängning, schakt- och grundarbeten, renhållning, snöröjning och mycket mer. Det är vår stora och kompletta maskinpark i kombination med marknadens skickligaste och mest kompetenta förare som gör oss unika.