08-560 320 49 info@drottningholms.se

Träffa Marcus Albrektsson Transportledare och Administratör hos oss på Drottningholms. Marcus har arbetat hos oss i drygt ett år och berättar att han trivs väldigt bra på Drottningholms Entreprenad.

Hej Marcus!

Hur startar din arbetsdag?

– Ja, morgonen startar ofta ganska hektiskt. Det blir mycket telefonsamtal och administrativt fix. Sedan lugnar det ner sig lite och jag har kontakt med allt från beställare och underentreprenörer till våra egna förare. På eftermiddagen blir det mycket ruttplanering och förberedelser inför morgondagens arbetsuppgifter. Jag arbetar också mycket med att hantera orders och skapa fakturaunderlag.

Vad gjorde du innan du kom till Drottningholms?

– Då hyrde jag ut entreprenadmaskiner och före det arbetade jag på vårt familjejordbruk. Det är en kött- och spannmålsgård där vi också driver skogsbruk.

Vad gör du gärna på fritiden?

– Jag jagar en del när tid finns. Då är det bland annat älg, hjort och vildsvin som gäller. Sedan spenderar jag gärna tid med familjen.

Vad är det inte alla vet om dig?

– Jag är riktigt duktig på att göra smörgåstårta. Smörgåstårta är en underskattad delikatess som borde få en renässans. Grymt gott!

Tack för pratstunden Marcus!